Prijave za Zombi šetnju – Maskenbal na otvorenom

Udurženje „Mladi kadrovi” će 13. oktobra 2018. godine organizovati Zombi šetnju u Beogradu, koja će kao i prethodnih godina biti humanitarnog karaktera. Prikupljeni novac biće donitan „Prihvatilištu za odrasla i stara lica”

Zombi šetnja, vid umetničkog performansa organizovanog u svrhu promocije Festivala srpskog filma fantastike, pored humanitarnog karaktera ima za cilj prikaže veštine majstora za specijalne efekte koji u domaćim filmovima, ali i stranim ostvarenjima imaju sve zapaženije mesto i postaju oslonac filmske industrije.
Zato ukoliko volite maskenbale i spremni ste da se dobro zabavite i družite – prijavite se na besplatno šminkanje.

Potrebno je da nam na mejl zombiewalkbelgrade@gmail.com sa naslovom PRIJAVA ZA ZOMBI ŠETNJU pošaljete svoje:

Ime i prezime:
Broj telefona:
Datum rođenja:

Prijave počinju 25. septembra i traju do 9. oktobra, nakon čega će svim prijavljenim osobama biti poslate detaljne informacije. Svi prijavljeni biće raspoređeni po grupama, a nakon što se i poslednja grupa našminka i maskira kreće se u šetnju. Za vreme trajanja šminkanja biće organizovani razni programi i aktivnosti, tako da je dobra zabava zagarantovana. Za najbolje maskirane obezbeđene su i nagrade. Na V Zombi šetnju mogu se prijaviti i deca uz obaveznu pratnju roditelja.